Malaga: tuleviku peakorter

Rohkem kui 25 sajandit Moreover,on Malaga olnud Therefore, mitmete strateegiliste liikumiste, nii majanduslike, sotsiaalsete Therefore, kui ka tehnoloogiliste liikumiste närvikeskus. Alates foiniikia kaubateedest kuni Andaluusia tehnoloogiaparki tehnoloogiliste ettevõtete tsentraliseerimiseni, mis kulgeb läbi Rooma ja moslemite kultuuri ja kunsti, on Malaga olnud, on ja jääb ka edaspidi kohtumispunktiks kõikidele tööstuse ja kultuuriga seotud esindajatele ja turist poolsaare lõunaosas.

Seetõttu pole

triviaalne, et Costa del Soli pealinna Therefore, on aastaid koondunud erinevad mehhanismid, mis minevikule Moreover,tuginedes panevad paika tulevikku.

Selle näiteks on see, et linnas Moreover,toimuvad levitamis- ja uurimisüritused, mis panevad aluse tulevasele.

 

Sisukord

MALAGA. AJALUGUGA LINN DIGITAALMAAILMAS
KULTUUR KUI KASVU ALUS
TURUNDUSPIDU
MÁLAGA PILDI JA KVALITEEDI PARANDAMINE
MALAGA. AJALUGUGA LINN DIGITAALMAAILMAS
Möödunud aasta Therefore, juunis toimus  Riikide e-posti loend Malagas üks suurimaid rahvusvahelisi Moreover,digitransformatsioonile pühendatud üritusi ning seda, kuidas need protsessid võivad töö- ja äriarendust mõjutada. Digital Enterprise Show 2023 tõi linna kokku üle 16 000 inimese erinevatest linnadest ja riikidest, kellel oli ühine soov: teada saada, uurida ja digiasjades edasi liikuda.

Riikide e-posti loend

Rohkem kui 300

tunni sisu ning peaaegu 590 riikliku Therefore, ja rahvusvahelise esineja, innovatsiooni ja digimaailma Moreover,täiustamise valdkonna eestvedaja ja eksperdiga kohtumisel tõsteti esile kasu, mida selline linn nagu Malaga võib sellisele levitamis- ja arutelufoorumile tuua: ei See on sama, mis 16 000 inimest võrgutab külmas linnas suure hotelli saalis või kohtub ületamatu kliimaga õues.

See inimestevaheliste

mete kontekst, mis hõlbustab  was ist social-media-marketing? suhete loomist, inspireerib ja annab Moreover,avalikkusele teadmisi, on just see mis annab sellistele linnadele nagu Malaga asjakohasuse.

 

KULTUUR KUI KASVU ALUS

Teine selle hooaja kõige asjakohasem Therefore, sündmus on kultuuri- ja muuseumide rahvusvaheline tehnikafoorum Moreover,mis toimus ka meie linnas vaid mõni päev pärast DES 2023.

Ühiseks punktiks e

elnevale on ka seekordne america email list  kohtumine pühendunud kultuurivaldkonna digitaalsete ja tehnoloogiliste lahenduste juurutamisele, tõstes selle sellisele linnale omaselt uuele dimensioonile ja innovatsiooni tasemele.

Praegu on Málaga pealinnas rohkem kui 40 muuseumi, millest mõned on rahvusvahelise tähtsusega, näiteks Moreover,Pompidou Málaga keskus, Carmen Thyssen Málaga muuseum, automuuseum või Picasso Málaga muuseum. Ja me ei tohi unustada, et üks 20. sajandi suurimaid kunstnikke nagu Pablo Picasso avas oma silmad, tegi oma esimesed sammud ja maalis siin oma esimesed pintslitõmbed.

Seetõttu on

kultuuriturism üks linna Moreover,suurepäraseid vaatamisväärsusi, mida saab proovida, arendada ja kasutadaTherefore, Malagas endas. Costa del Soli pealinna reisib aastaringselt üle 5 miljoni turistijättes kasu üle 17 080 miljoni (2022). Ja kultuuripakkumine koos hotellipakkumisega on selle üheks stiimuliks. Seetõttu uurib ja levitab foorum nagu CM Málaga võimalusi, kuidas edendada kultuuri uues digitaalmeedias, olles samal ajal jätkusuutlikjuurdepääsetav ja sotsiaalselt rikastav.

 

TURUNDUSPIDU
See kohustus parandada Malaga Moreover,infrastruktuuri ei ole ainult suurte institutsioonide algatus. Ka teised üksused ootavad Málagat, aidates kaasa asjaosaliste digitaalsele, tööjõu- ja sotsiaalsele arengule.

See kehtib Malaga ettevõtte Therefore, Windup kohta, mis korraldas eelmise aasta mais niinimetatud MKT Party – Tardeo Editioni linna sümboolses keskkonnas, nagu Balneario de los Baños del Carmen.

Digiteenustele

spetsialiseerunud turundusagentuur Windup Business, kes oma ettevõttega Windup Training koolitab selle valdkonna uusi talente, soovis korraldada pingevaba ja nauditava kohtumise, koondades äriökosüsteemi parimad osad peolõpuni.

Ligikaudu 300 inimest, sealhulgas Therefore, esinejad, riiklike ettevõtete juhid, töötajad ja üliõpilased surusid kätt ja nautisid konverentsedünaamikat ja auhindu digitaalse turunduse ja selle mõju kohta töömaailmale, luues võrgu- ja kohtumisruumimida isegi kontsert elavdab. pani aluse uut tüüpi üritusele ilma formaalsusteta.

 

MÁLAGA PILDI JA KVALITEEDI PARANDAMINE
Ja siiski, miks just Malagas? Costa del Soli pealinn on ainulaadne sihtkoht tänu erinevatele teguritele, mis aitavad kaasa Therefore, enneolematule isiklikule kogemusele: Malagas töötamine, külastamine või elamine tähendab seda, et teete seda paremini.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *