Poljoprivredni krediti: ključne stvari koje morate znati u 2024

Skupa oprema, sezonska razdoblja niske poslovne aktivnosti i upravljanje obrtnim kapitalom mogu stajati na putu poslovnog rasta, a da ne spominjemo rizik da će vremenske prilike oštetiti vaš inventar.

Bez obzira radi li se o izazovu ili prilici za rast, važno je imati odnos financiranja dok se krećete i ostvarujete profit unutar poljoprivredne industrije.

Postoje različite mogućnosti financiranja specifične za poljoprivrednu industriju, ali možete koristiti i tradicionalnije opcije za podršku svom poslovanju.

Naš sveobuhvatni vodič o poljoprivrednim zajmovima i financiranju daje vam sve što trebate znati prije nego započnete proces, dajući vam neospornu konkurentsku prednost dok osiguravate povoljne uvjete za razvoj vašeg poslovanja.

Što je poljoprivredni zajam ili poljoprivredni zajam?

Poljoprivredni zajmovi, poznati i kao poljoprivredni zajmovi, opcije su financiranja namijenjene poduzetnicima i vlasnicima tvrtki u poljoprivrednom sektoru. Postoje rješenja posebno prilagođena poljoprivrednoj industriji i općenitije opcije dostupne svim poduzetnicima.

Vaše korištenje posuđenih sredstava ovisit Kupite Bulk SMS uslugu će o programu za koji se odlučite, budući da je većina opcija specifičnih za poljoprivredu dostupna samo za određene svrhe. Na primjer, zajmovi za vlasništvo nad farmama samo su za situacije kada kupujete ili proširujete farmu, tako da nećete moći osigurati jedan od ovih zajmova ako vam je potreban kapital iz drugih razloga.

kupiti masovnu sms uslugu

Gdje mogu dobiti zajam za farmu/poljoprivredu?

Zajmove specifične za poljoprivredu nudi Ministarstvo poljoprivrede SAD-a (USDA), dok su tradicionalna rješenja financiranja Aonne une vision plus globale de votre stratégie marketing dostupna u bankama, kreditnim unijama i nebankovnim zajmodavcima.

USDA nudi smanjene kvalifikacije za poticanje rasta poslovanja u industriji. Banke i kreditne unije, s druge strane, imaju stroge zahtjeve za ispunjavanje uvjeta koji zahtijevaju dugotrajno poslovanje, dobar kreditni rezultat i konstantno visoke prihode.

Nebankarski zajmodavci u biti su suprotni bankama i kreditnim unijama. Odlikuju se nižim zahtjevima za ispunjavanje uvjeta, brzim financiranjem i malo – ako uopće postoje – ograničenja u industriji. Vrijedno je istražiti svoje mogućnosti kod svih ovih zajmodavaca kako biste bili sigurni da imate najbolje mogućnosti za odabir kada dođe vrijeme za donošenje odluke.

Koje su različite vrste poljoprivrednih zajmova?

Postoje različite vrste poljoprivrednih kredita za koje se možete prijaviti,

Informacije su moć i najbolje je razumjeti au cell numbers sve opcije koje. Su vam dostupne prije nego što započnete proces. Ovdje su različite vrste poljoprivrednih zajmova koje nudi Ministarstvo poljoprivrede SAD-a (USDA).

Operativni poljoprivredni krediti koriste se za pokrivanje operativnih troškova i kupnju stoke, sjemena i opreme. Novi poduzetnici ih također mogu koristiti za pokrivanje početnih troškova povezanih s farmom. Uključujući životne troškove koje imate dok pokrećete svoj pothvat.

Možda ćete svom zajmodavcu morati dat

I detaljan plan o tome kako namjeravate koristiti posuđena sredstva. Budući da postoje strogi zahtjevi o tome za što se mogu koristiti operativni poljoprivredni zajmovi.

Ova opcija financiranja koristi se za kupnju nove farme ili proširenje postojeće farme. Također možete koristiti zajam za vlasništvo farme kako biste platili troškove zatvaranja. Izgradili ili poboljšali strukture na svom zemljištu. Povećali svoju produktivnost i pomogli u očuvanju zemljišta, tla i vodenih resursa.

Zajmovi za vlasništvo nad farmama raščlanjeni su u još jednu podkategoriju: zajmovi za izravno vlasništvo nad farmama s predujmom.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *