Lugege kõike Google Analytics 4 kohta

Lugege kõike  Kui olete juba selles maailmas, tunnete seda tõenäoliselt kui Google Analytics 4 või lihtsalt GA4, jätame selle teie otsustada. Oluline on see, et me räägime juhtiva veebianalüütika tööriista uusimast versioonist, mis pakub objektiivseid ja usaldusväärseid andmeid kasutajate suhtluse kohta veebisaitidel või rakendustes, et aidata ettevõtetel otsuseid langetada ja strateegiaid rakendada. Kas soovite rohkem teada? Me räägime teile sellest selles artiklis.

See on oluline tööriist igale

turundusspetsialistile, kes peab koguma andmeid ja kohandama aruandeid vastavalt ärivajadustele. Tänapäeval töötavad selle platvormiga peaaegu kõik ettevõtted, kes veedavad osa oma ajast digitaalsele analüütikale.

 

Sisukord

Mis on uut Google Analytics 4-s?
Miks on GA4 kasutamine ettevõtte jaoks hädavajalik?
Kas peate tööriista oma ettevõttes kasutusele võtma?
Mis on uut Google Analytics 4-s?
Google Analytics 4 peamiste uute funktsioonide tuvastamiseks võib võrrelda selle eelkäija Universal Analyticsiga ja loetleda peamised erinevused, mida nende vahel leiame.

 

Allikas: Freepik

 

Võimalik on koguda nii  Telefoninumbrite raamatukogu veebisaidilt kui ka mobiilirakenduse või videomängu andmeid, mille eripära on see, et on võimalik neid linkida ja hankida aruandeid, mis töötlevad kõiki andmeid ühe visualiseerimisega, mida peetakse märkimisväärseks eeliseks võrreldes endine versioon. See hõlmab ka andmete kogumist uutest seadmetest, nagu SMART TV.

Telefoninumbrite raamatukogu

Google Analytics 4

põhineb oma mõõdikutel põhiliselt sündmustel, st kogub kasutaja interaktsioone ja töötleb neid, et neid tabelis või diagrammis esitada. Lisaks on need tööriista enda sees täielikult kohandatavad.
Saame mõõta näiteks klikkide arvu lehel ja omakorda mikro- ja makrokonversioonide arvu, olgu tegemist allalaaditavaga, mõõta kontaktivormi või müüki, kui tegemist on elektroonilise kaubandusega.

Meil on ka mõned

tööriistad, mis aitavad meil neid  was ist hreflang? andmeid tõlgendada (nt BigQuery), et eksportida ja importida suurt hulka andmeid kiiresti ja tõhusalt.
See hõlmab täiustatud mõõtmist võrreldes Universal Analyticsiga, uurides ja õppides praeguseid ja ajaloolisi andmeid, kasutades masinõpet – tehisintellekti (AI) tüüpi, mis pakub väga väärtuslikke tulevikuprognoose kasutajate vajaduste ennetamiseks.

Sisaldab kasutaja

konversiooniteede suurepärase täpsuse ja üksikasjadega kirjeldust.
Kasutajaandmete töötlemisel austatakse veelgi nende privaatsust Google Signalsi kaudu, määrates kasutaja IP-le väärtuse, mis muudab selle anonüümseks.
Üks huvitavamaid uuendusi, mida Google meile selle värskendusega toob, on mitme domeeni mõõtmine, mis võimaldab meil ühendada mitu domeeni ühte andmevoogu, pakkudes täielikku globaalset ülevaadet kasutaja teest.

Oluline on mainida

selle liidese märkimisväärset america email list  paranemist, tööruumide lihtsustamist eesmärgiga edendada töökogemust ja hõlbustada kohandatavate aruannete loomist.
Tööriistal on ekspertidele saadaval otsingumootor, mis pakub tulemusi konto seadistamise, aruannete loomise või ettevõtte kohta kogutud andmete kohta.

Kuid see ei tähenda ainult uue Google Analytics 4 funktsioonide kirjeldamist, vaid räägime teile ka, miks selle rakendamine on äärmiselt oluline.

 

Miks on GA4 kasutamine ettevõtte jaoks hädavajalik?

 

Allikas: Freepik

 

Paindlikkus. Sündmustel põhinev mõõtmisviis võimaldab kohaneda enamiku ärimudelitega.
Null kulu. Lihtsalt Google’i konto loomisega pääsete juurde kogu selle tööriista sisule ja paljudele teistele.
Privaatsus. Privaatsuspoliitika muutub andmetöötluse osas üha nõudlikumaks, mistõttu keskendub Google suure osa oma jõupingutustest nende pidevate muutustega kohanemisele, järgides kasutajate anonüümsust väga rangelt.
Isikupärastamine. Google Analytics 4 pakutavate võimaluste universum annab võimaluse kohandada tööriist kõigi ettevõtete omadustega, pakkudes teie käsutusse lugematuid kombinatsioone mis tahes digitaalse strateegia jaoks.
Ühilduvus teiste tööriistadega. Selle funktsiooniga laiendatakse selle laia valikut veelgi. Väga lihtne linkida selliste tööriistadega nagu Google Search Console, Google Ads, BigQuery jne.
Pidev areng. Pole midagi uut, et digiturunduses peame end pidevalt täiendama ja sellesse investeerib Google suure hulga ressursse, mille ta meile tasuta kättesaadavaks teeb.

Kas peate tööriista oma ettevõttes kasutusele võtma?
Nagu näete, on teil juba palju põhjusi jätkata.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *