Možete birati između pametnih popisa i statičnih popisa

 Statički popisi su popisi kontakata koji zadovoljavaju kriterije koje postavite kada spremate popis. Statički popisi se ne ažuriraju automatski, tako da se novi kontakti koji ispunjavaju uvjete ne dodaju na popis, a kontakti koji više ne zadovoljavaju kriterije se ne brišu. Međutim, kontakti se mogu dodavati i uklanjati sa statičkog popisa ručno. Pametni popisi su popisi kontakata koji se automatski ažuriraju na temelju određenih kriterija. Kontakti se automatski dodaju na popis kada zadovolje određene kriterije i uklanjaju s popisa kada više ne zadovoljavaju postavljene kriterije.

Ostali alati u hubspotu oslanjaju se na te popise

Kako bi funkcionirali, poput slanja marketinške e-pošte na vaš popis kontakata ili slanja anketa o zadovoljstvu kupaca. Neke uobičajene Voditelj ažuriranog telefonskog broja iz cijelog svijeta za 2024 primjene hubspot popisa uključuju slanje marketinške e-pošte, stvaranje zapisa o neaktivnim kontaktima, dodjeljivanje tijekova rada i stvaranje publike za oglašavanje. Postavite spremljene prikaze u hubspotu

Ako često primjenjujete iste filtre

Voditelj ažuriranog telefonskog broja iz cijelog svijeta za 2024

Za pregled određenih kontakata, tada bi spremljeni prikazi mogli biti savršeni za vas. Da biste ga izradili, jednostavno dodajte primjenjive filtre i kliknite kako mudro koristiti emojije za svaku priliku [vodič] Spremi prikaz. To će se zatim pojaviti kao opcija prikaza za buduću upotrebu bez potrebe za primjenom zasebnog filtra svaki put.

Ovo je savršeno za prodajne predstavnike

Koji upravljaju određenim teritorijem, pregled svih prikvačenih za tvrtku ili pregled kontakata koji su dali dobre povratne informacije. Prilagodba alb directory prikaza zapisa Kada pregledavate kontakt, tvrtku ili transakciju, važne informacije pojavljuju se na lijevoj strani odjeljka O nama. Malo ljudi shvaća da se ovaj odjeljak “O” može prilagoditi svakom korisniku hubspota. Uostalom, ono što je važno prodajnim timovima možda nije važno marketinškim stručnjacima, a svaki korisnik može prilagoditi ono što vidi umjesto dugog popisa zadanih atributa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *