Google Ads alat za planiranje ključnih riječi

Ako želite da vaše oglašavanje stvarno funkcionira i donosi profit, odabir pravih ključnih riječi za vašu web-lokaciju vrlo je važna točka. Ako ispravno koristite upite, mnogi će posjetitelji doći na vaš resurs i, u većini slučajeva, postati vaši klijenti. Ako su riječi pogrešno odabrane, tada će troškovi oglašavanja biti beskorisni.

Ključne riječi – što su?

Ovo su najrelevantniji upiti koje potencijalni posjetitelji unose kako bi pretražili proizvode ili usluge povezane s vašom web stranicom. Optimiziranjem za ključne riječi, resurs se rangira više u rezultatima pretraživanja, što povećava njegovu vidljivost i promet.

Da biste odabrali prave ključne riječi za web mjesto, morate uzeti u obzir vrstu resursa. Više detalja u nastavku.

Vrste ključnih upita

Ovisno o namjerama korisnika razlikuju se sljedeći upiti:

  • Informativni. Omogućuju vam da pronađete informacije od interesa. Na primjer, “što je SEO promocija.”
  • Navigacijski. Koristi se za traženje određenih web stranica. Na primjer, “privatna banka”.
  • Transakcijski. Odražavaju želju da se izvrši određena radnja, kao što je naručivanje, registracija ili preuzimanje. Na primjer, “cijena SMM-a”.

Prioritet vrsta zahtjeva ovisi o namjeni stranice. Za internetske trgovine najvažnije su transakcijske ključne riječi i navigacijski upiti. Dok su za web-stranice s posjetnicama prioritet one informativne. A za sadržajne projekte redoslijed je sljedeći: informacijski, navigacijski, transakcijski.

TOP 9 alata za odabir ključnih upita

Da biste ispravno odabrali upite za pretraživanje za web mjesto, preporučujemo korištenje posebnih alata. Pogledajmo pobliže one usluge koje uvelike pojednostavljuju ovaj zadatak.

Pomaže vam u istraživanju i odabiru upita za vaše Google Ads kampanje. Alat prikazuje opseg pretraživanja, cijenu po kliku i konkurenciju ključnih riječi. Također omogućuje stvaranje grupa zahtjeva i optimiziranje oglasa.

Glavni nedostatak ove usluge je što ključ oglasa Kupite SMS uslugu korisne riječi koje predlaže mogu biti preopćenite jer su namijenjene za korištenje u kontekstualnom oglašavanju unutar Google Ads platforme.

Kupite SMS uslugu

Serpstat

Ovo je univerzalni alat s kojim ne samo da možete odabrati upite za pretraživanje za web mjesto, već i izvršiti analizu drugih igrača na tržištu. Omogućuje vam sljedeće:

  • analizirajte upite za koje WordCamp San José, Costa Rica 2019  vaši konkurenti ostvaruju promet pretraživanja;
  • Proučite upite za koje konkurenti prikazuju kontekstualno oglašavanje;
  • procijeniti trendove i sezonalnost zahtjeva.

Zanimljivo je da među svim plaćenim uslugama Serpstat ima najveću bazu upita za ukrajinski segment. To ga čini nezamjenjivim alatom za optimizaciju web stranica na ukrajinskom jeziku.

 

Alat za ključne riječi

Alat za ključne riječi jedna je od n na asia phone number vedeniajboljih Google Ads alternativa. Ovaj alat pomoći će vam otkriti tisuće novih upita povezanih s vašom temom pomoću Googleove značajke automatskog dovršavanja. Postoje i besplatne i plaćene verzije. Drugi ima širu funkcionalnost.

 

Google trendovi

Ova usluga omogućuje vam praćenje potražnje i relevantnosti zahtjeva. Jedna od ključnih značajki Google Trends je mogućnost procjene dinamike popularnosti u određenom razdoblju. To pomaže prikupiti ključne riječi za web mjesto koje su trenutno najrelevantnije, na primjer, povezane sa značajnim događajima ili trendovima.

 

KWFinder

Ovo je usluga za generiranje i analizu ključnih riječi, koja nudi učinkovite alate za proširenje semantičke jezgre. Jednostavnim upisivanjem upita ili URL-a odredišne ​​stranice, KWFinder korisnicima pruža relevantne upite temeljene na algoritmima umjetne inteligencije.

Glavna značajka KWFindera je mogućnost analize ključnih riječi uzimajući u obzir sezonalnost, regionalne karakteristike i druge važne parametre. Ova vam funkcija pomaže pratiti trenutne trendove i prilagoditi strategiju promocije trenutnim potrebama vaše publike. Osim toga, KWFinder pruža detaljnu statistiku o učestalosti i konkurenciji među oglašivačima za svaku ključnu riječ. Ovi podaci omogućuju vam inteligentno planiranje reklamnih kampanja, određivanje optimalnog proračuna i cijena za postizanje maksimalne učinkovitosti.

 

Ubersuggest

Glavna prednost ove usluge je mogućnost brzog i učinkovitog odabira ključnih riječi za promociju web stranice na temelju određenih upita markera ili URL-a ciljanog resursa, uključujući web stranice drugih igrača na tržištu.

Ubersuggest koristi podatke vodećih tražilica i generira stotine opcija za relevantne ključne riječi koje odgovaraju unesenom upitu ili temi stranice koja se analizira. Ova funkcionalnost omogućuje značajno proširenje popisa potencijalnih upita za daljnju optimizaciju.

Osim generiranja ključnih riječi, Ubersuggest pruža detaljne statističke informacije za svaki upit, uključujući količinu prometa, razinu konkurencije i mjesečnu dinamiku popularnosti. 

Kupite SMS uslugu

Postavke administratorske ploče za

Joomla je stekla povjerenje zbog svoje jasne arhitekture i jednostavnosti administracije. Osim toga, ovaj CMS je savršen za optimizaciju stranice za tražilice, […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *