LinkedIn: Mikä se on ja miten se toimii teollisuusyrityksessä

on vielä paljon. Espanjassa on edelleen monia teollisuusyrityksiä, jotka eivät ole aktiivisesti läsnä sosiaalisessa mediassa. Tässä mielessä LinkedIn on yleensä alan yritysten ja ammattilaisten eniten käyttämä verkko , mutta mikä LinkedIn on ja miten se toimii? Aloitetaan alusta.

Sisällysluettelo
Mihin Linkedinia käytetään?
Miksi käyttää sitä teollisuusyrityksessä
Sovellus

Mihin LinkedIniä käytetään?
LinkedIn on maailman johtava ammattiverkosto, jolla on yli 414 miljoonaa käyttäjää . Käyttäjät käyttävät tätä verkostoa neljään tarkoitukseen: saadakseen tietoa alan ajankohtaisista tapahtumista, luodakseen ammatillisia yhteyksiä, saadakseen tietoa tuotteista tai palveluista sekä etsiäkseen kykyjä tai ammatillisia mahdollisuuksia.

Jos ajatellaan teollisuussektoria, jossa rationaalisempi tieto ja koulutussisältö vallitsevat, on ammattiprofiiliverkosto kiinnostavampi sosiaalisen median markkinointistrategioiden kehittämiseen . Tämä ei tarkoita, että muilla verkostoilla, kuten Facebookilla tai Twitterillä, ei voisi olla potentiaalia tietyiltä osin; Vaikka totuus on, että työskentely verkostossa, jossa hengitetään ja rohkaistaan ​​tiedon vaihtoa , on lisäarvoa konversioiden parantamisen ja myynnin lisäämisen kannalta .

 

Miksi käyttää LinkedIniä teollisuusyrityksessä?

Voimakkaan kasvunsa ja teollisuusprofiilien levinneisyytensä ansiosta
Jos otamme huomioon IAB Spainin viimeisimmän tutkimuksen , LinkedIn on nopeimmin kasvava sosiaalinen verkosto Espanjassa. Itse asiassa vuonna 2015 se ylitti maassamme jo 8 miljoonaa käyttäjää. Sen kasvu on sellaista, että se tavoittelee yli 10 miljoonaa koko vuoden 2016 aikana.

LinkedIn on puolestaan ​​verkosto, jolla on eniten läsnäoloa ja aktiivisuutta alan insinööreille ja ammattilaisille IHS GlobalSpecin tutkimuksen “2015 Social Media Use in the Industrial Sector” , joka on uraauurtava amerikkalainen tutkimus tästä aiheesta. 66 % levinneisyys. Lisäksi 57 % kyselyyn vastanneista väittää käyttävänsä sosiaalista verkostoa saadakseen tietoa teollisista tuotteista tai palveluista. Tämä on ristiriidassa esimerkiksi Twitterin kaltaisten verkkojen leviämisen kanssa, jossa vain 18 %:lla vastaajista on läsnä.

Lopuksi on huomattava, että Espanjassa tiedot ovat ankarampia, vaikka tutkimus kuvaa myös tilannetta.

Koska se on ihanteellinen verkosto yritysyhteyksien luomiseen
LinkedIn 2024 päivitetty puhelinnumeroluettelo maailmanlaajuisesti on paras vaihtoehto löytää tavarantoimittajia tai yrityksiä, joiden kanssa tehdä yhteistyötä myyntistrategiassamme. Keskinäisen yhteistyön henki on juurtunut syvälle tähän sosiaaliseen verkostoon, ja sen hakukone, yritysryhmät ja Inmail-viestit ovat 3 erittäin arvokasta työkalua täällä.

Koska se vahvistaa yrityksen identiteettiä ja persoonallisuutta

2024 päivitetty puhelinnumeroluettelo maailmanlaajuisesti

Se on täydellinen verkko yritysten ja sektorin viestintään; viestintä, joka voi motivoida päättämättömän ostajan luottamaan yritykseesi ja pitämään sinua hyvänä vaihtoehtona teolliselle ostolle.

Koska se antaa mallille näkyvyyttä
Luodessaan aktiivista läsnäoloa LinkedInissä yrityksen jäsenten on kehitettävä henkilökohtaiset profiilinsa ja linkitettävä ne yritykseen, jossa he työskentelevät. Henkilökunnan kokemus on tärkeä tekijä, kun on kyse teollisuuden toimittajan palveluista vai ei.

Koska se auttaa parantamaan myyntiämme
Tässä sosiaalisessa verkostossa teollisuusasiakkaat ovat taipuvaisempia tutkimaan ja syventymään jakamaasi sisältöön : artikkeleita yritysblogistasi, tuoteoppaita tai -luetteloita, webinaareja, SlideShare-esityksiä… Lisäksi LinkedInin avulla voit segmentoida sisältösi niin paljon kuin mahdollista ohjaamalla sen eniten kiinnostuneille profiileille. Esimerkiksi yrityksesi kiinnostavimpien ryhmien etsiminen ja niihin liittyminen on helppoa. Seuraavaksi sinun tarvitsee vain jakaa niille adhoc -sisältöä tai osallistua olemassa oleviin keskusteluihin , jotka Comment prévenir les réclamations d’ass oivat olla mielenkiintoisia houkutellakseen vierailijoita verkkosivustollesi .

Koska sen avulla voit mainostaa alb directory tuotteitasi tai palveluitasi aivan kuten mikään muu verkosto
Onko yritykselläsi hyvin erityinen tuotelinja? LinkedInissä voit luoda tuotesivuja ( esittelysivuja ), joiden avulla voit erottaa päivityksesi parantaaksesi sitoutumista seuraajiisi ja parantaaksesi vierailuja verkkosivustollasi. Nämä sivut on linkitetty yritysmatriisiin, ja niiden avulla voit lisätä henkilökohtaisemman kuvauksen ja kuvan. Voit myös luoda ryhmiä tuotteistasi ja kutsua potentiaalisia tai palaavia asiakkaita.

 

Julkisen tarjouskilpailun prosessi: askel askeleelta

Julkiset tarjouskilpailut ovat hallinnollisia menettelyjä, joilla julkiset tahot tekevät sopimusta tavaroista, palveluista tai työpaikoista yksityisten toimittajien kanssa. Julkisen tarjouskilpailun ymmärtäminen on tärkeää […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *